De ultieme beleving op je bord

We zijn bijzonder trots op onze TODI Brasserie! Het is een zeer aangename plek die de sfeer ademt van het Limburgse industriële mijnverleden. Maar bovenal kun je er terecht voor onze heerlijke, gevarieerde menukaart. Laat je verrassen door ons Mijnmenu, kies gezond voor het menu van Pascale Naessens, geniet van een malse steak of van een snelle snack.

Vanuit de Brasserie heb je inkijk in het grootste aquarium van de streek. En via onderwatercamera’s laten we je meegenieten van het wonderbaarlijke onderwaterleven in het duikbassin. Niet alleen duikers of snorkelaars, maar ook fietsers en andere bezoekers zijn welkom om zich culinair te laten verwennen in een gezellig, origineel kader tussen de tropische zoetwatervissen.

Terrassen

Zomer bij TODI, dat is een unieke belevenis.

Vanop het grote terras aan de Brasserie heb je een prachtig uitzicht op de oude mijnsite van Beringen, de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en enig in Europa. Centraal door het aangrenzende Sporenpark werd een fietspad aangelegd. Ideaal dus voor een zonnige uitstap.

Praktische info Brasserie Todi

Be-Mine 1  3582 Beringen-Mijn
+32 (0)11 36 05 28  info@todi.be
www.todi-brasserie.be