Hallo

Wij zijn Marco Schoonbrood en Lieve Vanmuysen, de  gezichten achter Fiets For Fun fotozoektochten. Na een volledige loopbaan, hebben we  de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en genieten we volop van deze nieuwe fase in ons leven.

Ik, Marco, heb mijn dagen doorgebracht als zelfstandig opticien, terwijl Lieve met passie en toewijding het vak van lerares plastische opvoeding heeft uitgeoefend. Samen hebben we een schat aan ervaringen opgedaan, maar nu is het tijd om onze gedeelde liefde en hobby met jullie te delen.

We houden ervan om te genieten van de prachtige natuur en de frisse lucht tijdens onze fietstochten. En laten we de gezellige terrasjes niet vergeten waar we graag neerstrijken voor een ontspannen moment.

Onze passie voor fietsen en het verkennen van mooie plekken  heeft ons geïnspireerd om Fiets For Fun fotozoektochten te starten. We geloven dat plezier en avontuur hand in hand gaan, en daarom hebben we deze zoektochten gecreëerd. Om het ook nog  spannend te maken hebben we er een wedstrijdelement aan toegevoegd. De juiste inzendingen maken kans op  een mooie prijs.

We wensen je evenveel plezier met het fietsen van onze zoektochten als wij hebben om ze uit te stippelen.

Veel fietsplezier en gezelligheid,
Marco & Lieve

Een aantal  regelmatig terugkomende vragen hebben we beantwoord in de rubriek "veelgestelde vragen". Vind je hier geen antwoord of heb je een andere vraag, neem gerust contact met ons op.

Marco en Lieve Schoonbrood - Vanmuysen
Frater Damacenusstraat 6
3620 Lanaken

marcoschoonbrood@gmail.com
info@fietsforfun.be
Tel +32 477 40 65 68

Stel hier je vraag

Stel gerust al je vragen rond onze fiets foto zoektochten of fietsroutes via onderstaand formulier.

Partnership opzetten?

Fietsforfun staat altijd open voor leuke partnerships. Neem even telefonisch contact op met Marco. +32 477 40 65 68