B&B Truyenhof

BELEEF ONVERGETELIJKE MOMENTEN IN DE GEZELLIGE B&B VAN BREE TRUYENHOF

Tot rust komen in eigen land wordt makkelijker wanneer u Truyenhof in het Limburgse Bree leert kennen. In een landelijke omgeving treft u een bed & breakfast met wellness en een brasserie waar iedereen welkom is. Zelfs ruiters en hun paard kunnen een kamer reserveren aangezien er volledig uitgeruste stallen zijn voor twee paarden. 

Bed & breakfast

Bij B&B Truyenhof komt u terecht in één van de drie kamers en faciliteiten die u de luxe van een hotel bieden. Toch beleeft u een totaal andere ervaring door de locatie in het groen en het gastvrije ontvangst. Uw ontbijt wordt op maat geserveerd voor een goede start van de dag. Extra relaxen gebeurt in de uitgebreide wellness

Heerlijk genieten in het zwembad

Wie te gast is in de bed & breakfast heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het binnenzwembad. U beleeft ontspannende momenten dankzij de aanwezigheid van een sauna en jacuzzi.  Deze faciliteiten zijn enkel toegankelijk voor de gasten van de B&B. 

Fietsterras 

Brasserie Truyenhof is toegankelijk voor iedereen. Wandelaars, fietsers, een fietsknooppunt bevindt zich in de buurt, en ook ruiters vinden er alle troeven voor een aangename tussenstop. Voor wie met de wagen komt, is er een ruime parking voorzien. Maak een keuze uit de vele streekbieren of lekkere koffie met vlaai terwijl u geniet van de rust op het terras of in onze gezellige binnenruimte. 

Practische info B&B Truyenhof

Truyenhofstraat 1A  3960 Bree
verheyenannelies@hotmail.com  +32 498 18 60 90
Ga naar website

Truyenhof1 (1)